Richtlijnen t.a.v. Corona virus
Meentweg 18, 9756 AN Glimmen 050 - 53 43 099
Hooft Hoveniers Logo

Renovatie

Indien uw tuin niet geheel meer aan uw wensen en behoeften voldoet kan een tuinrenovatie, groot of klein, soms net het verschil maken.

Samen met u wordt er gekeken naar uw wensen en behoeften en hoe wij deze kunnen realiseren.

De tuin kan worden aangepast met behoud van bestaande elementen, maar soms ook verrassend anders door enkele nieuwe elementen toe te voegen.
Belt u gerust voor een vrijblijvend eerste gesprek als u plannen heeft voor een tuinrenovatie.

Beste klanten en relaties,


Ondanks het Corona virus kunnen wij als bedrijf onze werkzaamheden nog uitvoeren. Wij hebben wel een aantal wijzigingen doorgevoerd om zowel u als onze medewerkers te beschermen. Onze medewerkers zijn geïnstrueerd om uit voorzorg zoveel mogelijk hygiëne maatregelen te nemen conform de richtlijnen van het RIVM.


Wij begroeten u niet meer door u de hand te schudden. Wij gaan graag met u in overleg over de werkzaamheden op locatie, maar waar kan graag telefonisch of per email vooraf en anders met gepaste afstand. Onze medewerkers waarderen altijd uw kopje koffie en overig lekkers maar genieten vanaf nu alleen nog maar buiten of in de werkbus van hun eigen meegebrachte eten. Ook zullen zij geen gebruik hoeven te maken van uw toilet.


Bij vragen kunt u ons bereiken op: 050-5343099 whatsapp: 0647147519


Rest ons om iedereen die dat nodig heeft een hart onder de riem te steken in deze bijzondere en voor velen moeilijke tijden.


Jan Pieter en Annet Hooft