Richtlijnen t.a.v. Corona virus
Meentweg 18, 9756 AN Glimmen 050 - 53 43 099
Hooft Hoveniers Logo

Ontwerp

Een goed ontwerp is de basis voor uw nieuwe tuin.

In een eerste vrijblijvend gesprek zullen wij u informeren over de diverse mogelijkheden en kosten, daar een tuinontwerp, alsmede de aanleg ervan, naar ons idee maatwerk is en wij hierover op voorhand geen uitspraak kunnen doen.

Na inventarisatie van alle wensen en uw beschikbare budget zullen wij een schetsontwerp presenteren waaruit, na eventuele wijzigingen en overleg,  het definitieve ontwerp zal voortvloeien.

Het ontwerp zal voorzien zijn van een duidelijke werk- en prijsomschrijvende offerte waarin alle met u gemaakte afspraken schriftelijk zijn vastgelegd.

Beste klanten en relaties,


Ondanks het Corona virus kunnen wij als bedrijf onze werkzaamheden nog uitvoeren. Wij hebben wel een aantal wijzigingen doorgevoerd om zowel u als onze medewerkers te beschermen. Onze medewerkers zijn geïnstrueerd om uit voorzorg zoveel mogelijk hygiëne maatregelen te nemen conform de richtlijnen van het RIVM.


Wij begroeten u niet meer door u de hand te schudden. Wij gaan graag met u in overleg over de werkzaamheden op locatie, maar waar kan graag telefonisch of per email vooraf en anders met gepaste afstand. Onze medewerkers waarderen altijd uw kopje koffie en overig lekkers maar genieten vanaf nu alleen nog maar buiten of in de werkbus van hun eigen meegebrachte eten. Ook zullen zij geen gebruik hoeven te maken van uw toilet.


Bij vragen kunt u ons bereiken op: 050-5343099 whatsapp: 0647147519


Rest ons om iedereen die dat nodig heeft een hart onder de riem te steken in deze bijzondere en voor velen moeilijke tijden.


Jan Pieter en Annet Hooft