Richtlijnen t.a.v. Corona virus
Meentweg 18, 9756 AN Glimmen 050 - 53 43 099

Aanleg

Alleen kwalitatief hoogwaardige aanleg maakt het mogelijk om jarenlang zorgeloos van uw tuin te genieten.

Hooft Hoveniers staat garant voor deze kwaliteit middels duidelijke schriftelijke afspraken, uitgebreide en duidelijke prijs- en werkomschrijvende offerten en een minimale garantie op de aanleg van 12 maanden. Ook na de aanleg van uw tuin bieden wij nazorg en service om uw tuin zo mooi mogelijk te houden en u te ondersteunen waar nodig.

Om bovenstaande te waarborgen hanteren wij de algemene voorwaarden van de VHG waarin opgenomen het garantiefonds, een extra zekerheid voor u als klant.

Beste klanten en relaties,


Ondanks het Corona virus kunnen wij als bedrijf onze werkzaamheden nog uitvoeren. Wij hebben wel een aantal wijzigingen doorgevoerd om zowel u als onze medewerkers te beschermen. Onze medewerkers zijn geïnstrueerd om uit voorzorg zoveel mogelijk hygiëne maatregelen te nemen conform de richtlijnen van het RIVM.


Wij begroeten u niet meer door u de hand te schudden. Wij gaan graag met u in overleg over de werkzaamheden op locatie, maar waar kan graag telefonisch of per email vooraf en anders met gepaste afstand. Onze medewerkers waarderen altijd uw kopje koffie en overig lekkers maar genieten vanaf nu alleen nog maar buiten of in de werkbus van hun eigen meegebrachte eten. Ook zullen zij geen gebruik hoeven te maken van uw toilet.


Bij vragen kunt u ons bereiken op: 050-5343099 whatsapp: 0647147519


Rest ons om iedereen die dat nodig heeft een hart onder de riem te steken in deze bijzondere en voor velen moeilijke tijden.


Jan Pieter en Annet Hooft