Richtlijnen t.a.v. Corona virus
Meentweg 18, 9756 AN Glimmen 050 - 53 43 099

Onderhoud

Iedere tuin vraagt om onderhoud of deze nu klein, middelgroot of zeer groot van omvang is.

De zorg voor uw tuin is bij ons in goede handen. U kunt ons zowel voor periodiek onderhoud als voor incidenteel onderhoud inzetten.
Voor het optimaal gedijen van uw planten en het behoud van uw mooie gazon kunnen wij zorg dragen door de juiste bemesting toe te passen in uw borders en gazon.

Voor het kappen en snoeien van bomen, verwijderen van stobben, of een boominspectie in het kader van uw zorgplicht kunt u terugvallen op onze gediplomeerde boomverzorger.

Beste klanten en relaties,


Ondanks het Corona virus kunnen wij als bedrijf onze werkzaamheden nog uitvoeren. Wij hebben wel een aantal wijzigingen doorgevoerd om zowel u als onze medewerkers te beschermen. Onze medewerkers zijn ge├»nstrueerd om uit voorzorg zoveel mogelijk hygi├źne maatregelen te nemen conform de richtlijnen van het RIVM.


Wij begroeten u niet meer door u de hand te schudden. Wij gaan graag met u in overleg over de werkzaamheden op locatie, maar waar kan graag telefonisch of per email vooraf en anders met gepaste afstand. Onze medewerkers waarderen altijd uw kopje koffie en overig lekkers maar genieten vanaf nu alleen nog maar buiten of in de werkbus van hun eigen meegebrachte eten. Ook zullen zij geen gebruik hoeven te maken van uw toilet.


Bij vragen kunt u ons bereiken op: 050-5343099 whatsapp: 0647147519


Rest ons om iedereen die dat nodig heeft een hart onder de riem te steken in deze bijzondere en voor velen moeilijke tijden.


Jan Pieter en Annet Hooft