Veel materialen, planten en producten die we gebruiken zijn gekeurd door NL Greenlabel op hun duurzaamheid.

In één oogopslag inzicht in duurzaamheid

NL Greenlabel brengt kennis, producten, leveranciers en professionals op gebied van duurzame
innovatie voor de buitenruimte samen en maakt duurzaamheid meetbaar.

Met behulp van een ver ontwikkelde beoordelingsmethodiek planten, producten en materialen een duurzaamheidspaspoort. Zo zie je in één oogopslag inzicht in de duurzaamheidsscore van producten. De labels zijn toegespitst op een integraal overzicht van de duurzaamheidsaspecten van tuinen, terreinen en zelfs hele gebieden. De labels van NL Greenlabel geven particulieren, bedrijven en overheden snel, transparant en onderbouwd concrete aanknopingspunten om duurzaamheidsambities te realiseren.

Hooft Hoveniers is NL Professional

NL Greenlabel ontwikkelde ook het NL Tuinlabel en NL Professional. Dat laatste is een certificering voor duurzaam werkende hoveniers, tuin- en landschapsarchitecten. Hooft Hoveniers is gecertificeerd als NL Professional. Als aangesloten professional bezoeken we meerdere bijeenkomsten per jaar en blijven zo op de hoogte van innovatieve toepassingen en oplossingen.

Hooft Hoveniers is nieuwsgierig, wil telkens leren hoe tuinen duurzamer, functioneler en mooier kunnen. We zijn nieuwsgierig naar hoe we in ons werk jouw wens duurzaam kunnen overtreffen. Of het nu om onderhoud, aanleg of ontwerp van tuinen gaat, we hebben altijd duurzaamheid in ons achterhoofd. Daarom zijn we NL Professional.